de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 22 aprilie 2010

Ştirile orei 14


* Aflăm că România se află la jumătatea clasamentului realizat de Banca Mondială privind puterea de cumpărare, având un nivel similar cu cel din Botswana, dar moneda naţională diferă, cel puţin oficial. Ei au lei în ţară, noi doar la grădinile zoologice. O fi valabilă şi reţiproca, să aibă moneda lor naţională doar în bănci? Ce mişto trebuie să fie să-ţi bagi… moneda naţională în ea de bancă şi să nu se supere nimeni!

Rata de schimb de astăzi - “două la leu, băieţii, două la leu!”

* Norul de cenuşă a părăsit spaţiul aerian al României înainte ca preşedintele Traian Băsescu să apuce să ia şi el o mână pentru a şi-o pune-n cap în faţa naţiei. N-are nimic, domnule preşedinte, mai vin alţii!

* Premierul Boc vrea să înveţe tancul să zboare. În tandem cu porcul.

* Azi e grevă în învăţământ, pe principiul „dinte, pauza, lipsă, gaură”. Adică după cum ţi-e norocul.




2 comentarii:

  1. Da, ma, dar alora le-a scazut nivelul, noua ne-a urcat. Eu mi-as baga moneda lor nationala in dobanzile bancilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau să emigrez în botswana. dar mă gândesc ca înainte de asta să îmi fac un credit pentru o locuinţă. dacă iau bani în euro, pot să plătesc în moneda naţională a ţării de adopţie, evident la cursul de referinţă. o vrea boc? dacă vrea, eu sunt dispus să-i promovez programul prima casă şi să o ajut şi pe tanti udrea să promoveze turismul românesc acolo. o plătesc eu, în aceeaşi monedă, să îşi cumpere ceva frumos de la vuitton.
    botswana ajută românia.

    RăspundețiȘtergere