de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 9 aprilie 2010

Buna tara, rea croiala!


Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# Europarlamentarul Corneliu Vadin Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate. In urma unui denunt anonim semnat in limba maghiara, cei de la ANI cauta flaconul de Rudotel, netrecut de Vadim in vreo declaratie oficiala.

# Conform reportervirtual.ro, “inca de pe 25 ianuarie 2010, Patriciu, un baiat destept din energie si alte personaje interesante s-au intalnit pentru a povesti ce vor face cu Adevarul. Au stabilit inlocuirea lui Razvan Corneteanu, numirea lui Peter Imre in locul acestuia si postarea lui Sorin Rosca Stanescu ca manager editorial.” In sfarsit, Adevarul isi va gasi Nasul!

# Furnizorul primei case din Capitala pentru familia Basescu, dar si a unui Mertan la pret fara concurenta a fost nimeni altul decat Costel Casuneanu, proaspatul arestat din dosarul Voicu. Acum v-ati prins ce face (bala)oachesu cand ajunge imparat?

# Membrii PDL nu mai au voie sa participe la dezbaterile posturilor Realitatea si Antena 3. Boc a acuzat cele doua posturi ca „denatureaza si dezinformeaza realitatea romaneasca”. In aceste conditii, pentru ca fiecare dintre cele doua Romanii sa aiba realitatea ei, reprezentantii puterii sunt invitati sa denatureze si sa dezinformeze pe B1 si OTV, sau sa-si cante realizarile pe Etno si Taraf TV!

# Neintegrarea romilor face Romania sa piarda un miliard de euro anual, se arata intr-un studiu al Bancii Mondiale. Girand cu buzunarele europenilor, romii se jura ca trimit in tara de cel putin trei ori mai mult decat ar castiga Romania daca ar fi adunati de prin casele spatiului Schengen si rechemati sub coviltirul national.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu