de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 13 aprilie 2010

Buna tara, rea croiala!


Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# Ziaristii au descoperit in Romania satul unde nu se fura! De 15 ani, localnicilor din Eibenthal (Mehedinti), nu le lipseste nimic de prin gospodarii. Minunea a tinut, cel mai probabil, pana la descoperirea cu pricina!

# Mircea Geoana a lasat PSD-ului nu doar gustul amar al infrangerii la „prezidentiale”, ci si datorii de 2 milioane de euro. Gurile rele spun ca social-democratii au promis ca vor achita creantele cand vor ajunge la guvernare, adica niciodata.

# Calitatea oamenilor pe care democrat-liberalii ii numesc la deconcentrate il nemultumeste pe seful statului. Traian Basescu realizeaza ca unii dintre acestia sunt de-a dreptul incompetenti. Ipac dam de stire dom’ presedinte ca incompetentii astia si-au luat functiile pe bani, de la guvernul fanariot pe care l-ati instalat dupa ce ne-ati ciuruit. De unde cotizatia ma-sii credeti ca au venit banii pentru bannerele cu moaca dvs, care au decorat toti stalpii patriei in decembrie 2009? Da’ banii dati pe maneaua lu’ Guta? Da’ aia de-au votat la doua maini, ce n-a vazut Parisu’?

# Prima runda a meciului dintre dintre lotul Voicu si parchetarii anticoruptie s-a incheiat cu victoria lui Casuneanu, Costiniu si Locic. Arbitrii au votat in unanimitate eliberarea celor trei, Inalta Curte necoborandu-se la nivelul procurorilor, care au insistat pe mentinerea arestului preventiv. Ramas singur la racoare, mi-l inchipui pe Voicu, in calitate nu doar de faptuitor, ci si de binefacator al celor trei, chinuit de urmatoarea flotare logica: e adevarat ca-n Romania facerea de bine e...? Ă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu