de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 29 aprilie 2010

Blogbuster



# „Guvernul Boc: 1 MAI rău nu se poate. Vrem alt Guvern: 1 MAI corect!”- este pancarta cu care PSD a ieşit la manifestaţie prin spaţiul virtual. Oarecum nedumerit de textul bannerului, Palatul Şuţu întreabă, nu dă cu parul: 1 MAI inteligent se poate? Îmi fac curaj şi-i întreb şi eu pe social-democraţi: 1 MAI prostănac n-aţi găsit la „prezidenţiale”?


# Profitând de ocazie că un grup de cercetători pretinde că a descoperit adevărata arcă de pe Ararat, Daily Cotcodac face o trecere în revistă a animalelor care au urcat pe corabie dar şi a dobitoacelor care n-au mai prins bilete la croazieră. După care, întrebare legitimă: a fost Noe primul şpăgar din istorie? După ce-am citit argumentaţia „cotcodacilor”, io zic aşa: a fost. Sau n-a fost?


# Inpolitics.ro povesteşte cum a ratat Crin Antonescu, în plină campanie electorală pentru „prezidenţiale”, o întâlnire la un trabuc cu Bill Clinton. Onorariul cerut de saxofonist să-i cânte lu’ Crin în strună ar fi fost de 200.000 de euro. Şedinţa foto s-a amânat însă, dimpreună cu ambiţia Crinului de a ajunge Preşedinte, pentru că sponsorii liberalilor n-au vrut să iasă la interval. A avut dreptate Băsescu: să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu