de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Privind lumea de dincolo de norul de cenuşă



# Specialiştii vulcanologi spun că norul de cenuşă poate fi detectat după mirosul de ouă stricate şi sulf. Sulful e al islandezilor.Ouăle sunt ale lui Adrian Năstase, cu care anul trecut a pus să-l atace pe Emil Boc, acesta fiind răzbunat de Traian Băsescu, care l-a bătut pe Mircea Geoană.
# Bruce Willis îşi scoate pe piaţă un parfum. Acesta îl va face cu adevărat greu de ucis pe orice bărbat care îl va folosi , atât de propria soţie, cât şi de soţii amantelor cu care soţia va fi înşelată. Proaspăta soţia a actorului, Emma Heming , ştie!
# Mâine dimineaţă, de la ora 5, pe Telesport, vom putea vedea meciul în care boxerul Lucian Bute se va bate cu Edison Miranda, pentru titlul de campion mondial la categoria supermijlocie. Miza pusă în joc este de două milioane de dolari. Şi când ne gândim că pentru banii ăştia politicienii români nu se aleg nici măcar cu un cucui, mai că ne vine să le tragem un pumn în faţă. Gratis!
# Şi tot mâine, hanbalistele de la Oltchim se pregătesc să le bată pe fetele de la Gyor. La meci este aşteptat şi Emil Boc, care a promis că le va face vâlcencelor o sală nouă. una pe mărimea lui, desigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu