de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 27 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)da


# „Libertatea” a intrat pe contrasens! Fotografiile unei şoldovence bine dospită (foto relevant), editate de contrasens.com, au fost mintenas preluate de tabloidul Libertatea. Evident, fara a mentiona sursa. Cum ar spune presedintele, "Sa plagiati bine!"


# Partidul traseistilor din Parlament, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se va lansa cu tam-tam-ul de rigoare de Unu Mai, fix in Piata Revolutiei. Prilej pentru Victor Ciutacu sa anunte „cu bucurie şi mândrie proletară că fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, generalul chiloţilor, îşi lansează, fix de 1 Mai muncitoresc, partidul conservelor de fasole. Unitatea militară a securiştilor, turnătorilor şi ciorditorilor, încă nedeconspiraţi de CNSAS şi neluaţi deocamdată la şuturi penale de combinaţia fatală ANI-DNA, are tupeul jegos să-şi anunţe existenţa în Piaţa…Revoluţiei.” Victore, fa-te ca scrii! In fond, criminalii se intorc la locul faptei!


# Trustul de presa Ringier, editor pana mai ieri al cotidianului „Evenimentul zilei” a raportat o pierdere de 13 milioane de euro in 2009. Da, dar a castigat Basescu!


# Speculatia comisa de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, cum ca Teo va parasi Partidul Democrat Liberal, a facut inconjurul si deliciul presei mogule. Se spera astfel că vedeta tv va realiza, intr-un tarziu, in ce-a intrat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu