de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 21 aprilie 2010

Vraciul natiunii a consultat Guvernul. Fragmente din foaia de observatii


Bolnavii de avere si putere care ocupa saloanele Guvernului Romaniei au fost chemati la consult, la Cotroceni. Doctor in toate, Basescu a diagnosticat dupa cum urmeaza:

Radu Berceanu a fost depistat cu insuficienta respiratorie acuta. Pe intelesul lui, are nevoie de bani ca de aer. In consecinta, s-a stabilit drept tratament reducerea duratei aferente licitatiilor pentru proiecte de infrastructura, in special in domeniul transporturilor. Acest balon de oxigen ii va face pe regii asfaltului sa respire din nou aerul rarefiat din Top 300 miliardari de carton. Cand a venit vorba de resuscitarea transportului de marfa si calatori pe calea ferata, Berceanu s-a plans ca-l doare-n cot.

Lui Blaga de la Administratie si Interne i-a iesit colesterolul cam mare. Tigarile de contrabanda si corpul supraponderal al functionarimii au adus bugetul statului in prag de infarct. S-a recomandat de urgenta operarea de arestari la frontiere si disponibilizari in ministere.

In fine, Emil Boc a venit cu matusa ANI ragusita-moarta! Basescu i-a prescris o gargara pe baza de OU (Ordonanta de Urgenta), astfel ca tuşa ANI sa nu mai stea pe tuşă. In foaia de externare scrie clar: sa-si recapete vocea cat ai zice averile la control! Mai ramane ca si Curtea Constitutionala sa-nghita pastila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu