de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 12 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)da


# De la ciutacu.ro zicere: „Ce-ati zice daca, pana la depunerea candidaturilor, niste demnitari pedelisti vor fi chemati, asa, de control, cu fanfara, la DNA? As zice ca ar fi in caracterul lui Traian Basescu, cel care, de cand a ajuns imparat, nu ezita sa-i, pardon de expresie, reguleze pe cei care ii tin coroana pe cap. Cu alde Udrea, Blaga, Berceanu, Videanu, dupa Casuneanu, Basescu isi va putea sterge definitiv urmele, iar PDL va fi mai curat, mai uscat.

# Sebastian Lazaroiu sustine pe blogary.ro , o „Pledoarie pentru Hoară”, in care il suspecteaza pe animalul politic cu blana portocalie, nici mai mult nici mai putin de gandire aproape cu premeditare. Ca sa intru si eu in Hoară, as spune ca tocmai s-a inventat o noua specie, un paradox genetic: papagalul rational.

# mircea-badea.ro a facut schimb de ceasuri cu Mogulul sau. Pun pariu ca Basescu ar fi incantat sa le ofere celor doi...bratarile!

# Jurnalistul Alecu Racoviceanu, care va face parte din colegiul editorial al ziarului "Puterea", a declarat la agerpres.ro ca politica ziarului ce va fi lansat pe 14 aprilie va fi cea a „stirilor bomba”, iar publicul-tinta vizat reprezinta „nisa disperat de mica a cititorului serios de print”. Urmeaza sa ne convinga Conu Alecu cum poate un ziar cu o politica editoriala “a stirilor bomba”, sa nu fie un tabloid, adresandu-se “cititorului serios de print”.

# Dupa trei luni si jumatate de control la Catavencu, ANAF a formulat posibilitatea unui prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, potrivit informatiilor paginademedia.ro. Calculul ANAF a pornit de la taxele pe care le-ar fi incasat companiile controlate daca in loc de drepturi de autor firmele isi plateau ziaristii integral pe carti de munca. Trustul lui Vantu a reactionat public la inceputul anului, spunând ca la mijloc este o comanda politica. In contextul asta, ma-ntreb daca Basescu le-o fi facut carte de munca unor scribi portocalii precum Radu Moraru, Dan Tapalaga sau Andreea Pora? Te pomeni c-or fi mancat rahat, pe baza de voluntariat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu