de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 2 aprilie 2010

Buna tara, rea croiala


Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# Primarul de Pitesti, Tudor Pendiuc se va afla intre 6 si 14 aprilie in Irak, unde le va impartasi vechilor sumerieni din experienta sa in fruntea administratiei daco-romane. Printre altele, Pendiuc le va putea induce omologilor sai cateva idei care te pot face primar pe viata: pavele in parcarile pentru camile, saorma si chebap la liber de Ramadan, casatorii in noaptea de Anul Nou intre beduini si dromaderi.

# Elena Udrea declara senin ca tara asta are nevoie de o dictatura luminata. In rolul dictatorului pe viata, hă, hă, Traian Basescu, lumina ochilor ei!

# De la 1 aprilie, romanii isi pot muta mult mai usor conturile de la o banca la alta. Cei mai multi ar fi interesati insa sa-si mute creditele restante de la o banca la alta. Poate asa, li se vor pierde urma!

# Cantaretul Florin Chilian a fost condamnat, joi, de Judecatoria Cluj-Napoca, la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce in iulie 2006 a condus baut si a provocat un accident. Martorul acuzarii a fost chiar fosta iubita a cantautorului, Ana Maria, cunoscuta pentru melodia „Ochii tai”. Marturia suna cam asa: „Onorata instanta, ochii lui erau injectati!”.

# Printre cei care au cotizat la PDL in campania electorala pentru europarlamentare si cea prezidentiala se numara si Lukoil Romania. „Fiecare are o simpatie personala. A mea poate sa fie Basescu, poate să fie Videanu... E optiunea mea", a explicat directorul general Constantin Tampiza. Eu unul, il cred pe dom’ director cam…Tampiza: pai, cate benzinarii sa incapa in 5 km de autostrada?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu