de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Buna tara, rea croiala!

Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# cati-ca-voi.com vine cu o interesanta oferta pentru traditionalele excursii de 1 mai: gaura de sarpe (unde nici google nu te gaseste) sau Rosia Montana (unde gratarele sunt din aur). Presacaopra(v)da liciteaza si ea cu o destinatie de ultima ora: puscarie trei capace, unde lotul Voicu zace.

# Dupa dezbateri seculare care au durat vreo 12 ore, instanta a decis sa-i puna pe alde Locic, Costiniu si Casuneanu unde le sade cel mai bine, adica langa Voicu. Recte, la bulau. Unii spun ca, in fine, se misca Justitia. Eu spun ca e doar semnalul pe care camarila portocalie il tot transmite de cand a pus laba pe Putere: cine misca, nu mai misca!

# Cercetatorii de la Universitatea din Florida au inventat pastila care confirma ca a fost inghitita. Ii anunt pe respectivii cercetatori ca pastila cu pricina a fost deja inventata inca din 2004, de catre Traian Basescu, cel care a facut din ea marca inregistrata la OSIM (Oficiul de Scenarii, Intoxicari si Minciuni), sub brandul „Sa traiti bine!”. Hapul are, cu certitudine, efecte secundare, sub forma halucinatiilor colective. Altfel, explicati dvs cum de 5 milioane si ceva de romani au confirmat inghitirea pastilei, 5 ani mai tarziu, la alegerile din decembrie 2009!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu