de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 21 aprilie 2010

Presedintele a iesit la Razboiu'!



Tineti minte confruntarea din campanie, cu Basescu inchizitorial, aratand cu degetul spre cumnatul lui Mircea Geoana, acuzat ca incaseaza peste 20.000 de euro de la Eximbank doar pentru ca a fost numit directorul acestei banci? Ei bine, la ora aceea, de la aceeasi banca incasa (si incaseaza in continuare) bani grei si Gheorghe „Bebe” Ionescu, viitorul cuscru al presedintelui Basescu! Ionescu, tatal copilului sau Sida- iubitul Ebei, este membru in consiliul de administratie al bancii detinuta in totalitate de statul roman.

De fapt, „socrul mic” isi ia partea din mai multe combinatii, toate puse la cale in perioadele cand democratii socrului mare s-au aflat la putere. „Bebe” n-a ratat nicio ocazie pentru că, la momentul potrivit, a avut grija sa-l faca pe unul din „greii” PDL, Adriean Videanu, dintr-un om bogat, un demnitar putred de bogat. Cârdăşia Videanu-Ionescu o gasiti pe blogul jurnalistei Emilia Sercan.

Altceva doream eu sa va supun atentiei: investigatia Emiliei, centrata pe Ionescu, a fost preluata cu lux de amanunte de hotnews.ro, platforma media pe care nu se publica nimic incomod fara acordul ziaristului Dan Tapalaga, care in prealabil obtine „bun de tipar” de la Basescu. Hotnews muta inca din titlu centrul atentiei pe Videanu, semn ca Traian chiar vrea sa falimenteze politic „Bursa de Valori” din PDL: tripleta Blaga- Videanu- Berceanu. Adriean a picat primul la zar. Urmeaza, cica, Blaga, cu scandalul „Mita de la camatari pentru Guvern”.

2 comentarii:

  1. Daca Tapalaga a obtinut acceptul lui Basescu, inseamna ca Basescu a acceptat sa si-o traga singur. Syda nu e cumva iubitul lui EBA? Videanu nu a incercat sa il faca pe Syda cu slujba la Paris?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tapalaga se foloseste de investigatia despre Ionescu sa i-o traga lui Videanu.

    RăspundețiȘtergere