de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 28 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)da


# Povestea cu eutanasierea maidanezilor de Capitală e doar un os aruncat cetăţeanului de rând, să mai uite de toate cele în timp ce-l roade foamea. Subiectul a intrat imediat în gura presei, acolo unde Mircea Badea a spus nonşalant că el se apără de maidanezi cu... pistolul! Se mai în...tâmplă!


# Când toată lumea aştepta veşti de la ziariştii Gazetei Sporturilor plecaţi pe urma banilor publici (de)turnaţi în patinoarul de la Braşov, Cătălin Tolontan face o trecere în revistă a anchetelor „instrumentate” de-a lungul timpului de „Gazeta Sporturilor”. Aşa fac şi televiziunile când rămân fără „marfă”: bagă reluări.


# Dan Voiculescu, mogulul, şi-a pus semnătura pe un proiect de lege care prevede „acordarea de prioritate” persoanelor de peste 70 de ani. Concret, dacă legea „va trece”, septuagenarii vor beneficia nu doar de ghişee speciale în instituţiile publice şi private, dar şi de dreptul de a ocupa primele locuri la orice coadă. Cum, peste aproximativ un cincinal, Felix se va încadra în lege, speră probabil ca, măcar atunci, Antenele să nu-i mai stea în coada ratingului!


# Neşte cetăţeni în vârstă, care protestau azi la Palatul Parlamentului împotriva valorii punctului de pensie, au fost întâmpinaţi de o reporteriţă cu următoarea întrebare şoc: „Ce faceţi aici?”. Ce să facă şi ei, aşteptau... Antena 3!

2 comentarii: