de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

duminică, 25 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)dă


# După ce l-au adus pe Gorbaciov la lansarea cotidianului Puterea, patronii viitorului trust de presă îl vor pe Bush la lansarea televiziunii de ştiri pe care o pregătesc. Cele două produse media se anunţă la fel de expirate precum invitaţii.


# Tot mai multe surse confirmă implicarea lui Vântu în trustul de presă urnit la drum odată cu „Puterea”. Ce-aţi zice dacă Mogulul îşi falimentează puţin actualul trust, cu credibilitatea în piuneze după campania anti-Băsescu, cu salarii neplătite şi cu inspectorii ANAF de gât, pentru a scoate pe piaţă un altul, mai curat, mai uscat?


# „Bine aţi venit la Fanatik Show, probabil cel mai bun talk-show de sport din România.”, bubuie de modestie ori de câte ori are ocazia realizatorul Horia Ivanovici, geamănul lui Cartianu în presă, moravuri şi năravuri. Când aduce vorba de "Fanatik", săptămânalul pe care-l patronează, Horia risipeşte orice umbră de îndoială: "cel mai bun săptămânal de sport din România". Fireşte, doar e singurul!


# Şucăriţi că paparazzi Can-Can le-au şterpelit o poză de pe forum, hackerii din gruparea „Romanian Security Team” au spart site-ul publicaţiei de două ori în aceeaşi zi, postând câteva ziceri „de dulce” la adresa tabloidelor în general şi a „vedetelor” promovate de acestea, în special. Băieţii de la taste au lăsat un mesaj şi pentru cititori: „Vă e atât de bine încât să vă permiteţi luxul de a o freca la rece citind tabloide şi uitându-vă la televiziunile securiştilor? Puneţi osul la treabă şi încercaţi să schimbaţi ceva pentru că nimeni nu o să vă ajute dacă nu vă ajutaţi singuri”. Cu alte cuvinte, la muncă, bă, nu la...Simona Senzual!

2 comentarii:

  1. Măi, RST-ul ăsta începe să semene cu haiducii. Sau cu legionarii, mai ştii?! Noroc că-s doar nişte hacker-i probabil astenici şi neantrenaţi, că altfel, la cât îs de aprigi la vorbă, de-ar fi şi la faptă, altfel ar sta lucrurile în România. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa le spunem rebeli in cautarea unei cauze.

    RăspundețiȘtergere