de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 16 aprilie 2010

Presa ca o pra(v)da


# Fatăăăă! Bendeac va comite in iunie o sedinta foto umanitara numai in chiloti, fată! Si Botezatu l-a rugat sa-i poarte chilotii, fată! Si stii ce nu stie Bendeac, fată? Chilotii lu’ Botezatu sunt cu slit la spate, fatăăă!

# Exista si-o parte buna in orice rau: odata cu trecerea ANI in somaj tehnic, neste ziaristi care traiesc doar din servite vor pierde din obiectul muncii. Tanti ANI ii servea regulat, functie de cine trebuia regulat. Special dresati, cainii de paza ai demagogiei latrau doar la comanda. Politica.

# „Oamenii cred ca, daca vin de la televizor, pot sa le maresc pensiile, salariile, sa le asfaltez strazile”, se vaita candidata Teo, de pe Colegiul 19. Adevarat, Teo, nu poti sa le maresti salariile, dar, ca o vedeta care esti, poti macar sa-i minti frumos? Vedem noi la vot!

# Bijuterie jurnalistica investigatia celor de la „Gazeta Sporturilor”, referitoare la patinoarul din Brasov. Daca ar avea timp si nervi, ziaristii ar trebui sa verifice si notele de plata pentru salile de sport din mediul rural, dar mai ales cine le construieste. Sali mici, de la tara, insa cu sutele, asa ca, adunate, depasesc tunul dat cu patinoarele.

4 comentarii:

  1. Eu am alta dilema cu Bendeac asta. La cata minte are, ne-om trezi cu el ca si-i pune pe cap si nu peste rusinica. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va poza "pă sistem", s-ar putea sa ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. fata, io cred ca bendeac cu preferintele lui conserva specia umana.

    RăspundețiȘtergere