de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Pe ei, pe mama lor!



Romeo Radulescu (PDL) versus Remus Grigorescu (PSD) este meciul care se disputa duminica, 25 aprilie, la Ramnicu Valcea. Miza e clara: fotoliul de primar al orasului, ramas liber dupa ce fostul primar, Mircia Gutau, isi executa mandatul in alta parte, pentru luare de mita. Ca sa va faceti o idee asupra calitatilor celor ce vor sa-i urmeze lui Gutau, am trecut in revista presa valceana. Mogulasii de acolo sunt, evident, la picioarele aluia care a dat mai mult. Lectura placuta!

Arena Valceana: „Rusine! Aseara, la B1 TV, Romeo Radulescu, reprezentantul PD-L in competitia pentru functia de primar al Ramnicului, i-a oferit lacheului pedelist Radu Moraru prilejul de a pune inca o data orasul nostru intr-o lumina proasta. Discutand, printre altele, despre cele doua importante colegii nationale din municipiu, Alexandru Lahovari si Mircea cel Batran, moderatorul a sugerat ca multi dintre elevii premianti la matematica sau informatica de aici ar fi hackeri.”

Criterii.ro: „Grigorescu, oricat s-ar stradui, are o moaca de fraier si lumea nu agreeaza asemenea chestiuni.”

Curierul de Ramnic: „Aveti de optat intre un „demn” urmas al lui Gutau, la fel de agresiv, de ingamfat si de implicat in toate ticalosiile si putreziciunea administratiei locale a municipiului si un profesor universitar despre care n-am auzit pe nimeni sa spuna ceva rau.

Impact real: „Pe Romeo Radulescu, „urmasul” lui Mircia Gutau, il bantuie deja marea responsabilitate si marele pericol care planeaza deja asupra sa, deoarece a fost si pana acum „mana dreapta” a sefului sau in aproape toate manevrele care s-au facut la Primaria Ramnicului si a semnat deja destule hartii pentru a se teme de soarta sa, in cazul in care nu va iesi primar.”

ProExpres de Ramnic: „Remus Grigorescu - unica sansa pentru Ramnic sa scape de mafia puscariasului Gutau!...”

Vocea Valcii: „In cazul in care omul PSD-ului va castiga primaria Ramnicului, el va trebuie sa lucreze cu doi viceprimari pedelisti si 16 consilieri din acelasi partid, opunandu-le acestora doar 4 consilieri PSD si 3 consilieri PNL. Cine va avea de pierdut, in afara celor 100.000 de ramniceni?”

2 comentarii: