de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 10 mai 2010

Hossu - mincinossu!


„Băsescu a vrut să plece de la discuţii, nemulţumit de ideile sindicatelor”, spune Bogdan Hossu, de la Cartel Alfa, şi evident că spune prostii. E doar o încercare a liderului proletar de a-şi convinge oamenii -care l-au scos din sectorul de producţie pentru a le reprezenta interesele- că sindicatele au discutat cu Preşedintele de pe oareşce poziţii de forţă. Vax albina! Baronii sindicatelor i-au reproşat lui Băsescu faptul că i-a inclus în noua Lege ANI!!! Iată un indiciu că rendez-vous-ul de la Cotroceni a fost doar un deal prin care miliardarii din fruntea sindicatelor şi-au negociat libertatea de mişcare şi de acţiune, girând cu batista pe ţambalul mişcărilor de protest. E drept, se va face ceva zgomot, dar staţi liniştiţi tovarăşi la locurili voastre: Băsescu a promis că forţele de ordine vă vor întâmpina cu bulanele în teacă, iar liderii sindicali vă vor spune că nu sunt bani de coctailuri Molotov. Apoi, bugetarii se vor întoarce la locurile lor călduţe, ca să indexeze şpaga cu 25%. Pensionarilor le rămân locurile cu verdeaţă.

Update: DNA sufla in ceafa liderilor sindicali. Iată şi poliţa prin care Băsescu îşi asigură liniştea şi pacea sindicală.


2 comentarii:

  1. cum adică Băsescu i-a inclus în Legea ANI? face el legi? Rolul președintelui e unul decorativ conform constituției, dar ce-i pasă lui Băse! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo mogule. pe ei pe mama lor. citeam pe blogul lui Dan Badea (adevaratul Dan Badea) cam ce invart asa zisii lideri de sindicat. te ingrozesti sa aflii ce averi au mizeriile astea. cat despre guvern... boc face poc, noi murim pe loc!!!!

    RăspundețiȘtergere