de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 5 mai 2010

Să rămână-n joc, vor capul lui Boc!

Citiţi şi vă cruciţi ce scrie azi pe blog deputatul PDL Sever Voinescu, fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu în campania electorală:


Credem că o majorare de taxe acum ar ucide și puțina viață care mai palpită în economia noastră privată. PDL este partidul de dreapta care crede în economia de piață și care ajută economia privată. PDL nu este partidul bugetului de stat. Credem că un guvern care nu mai are alte soluții decît creșterea taxelor trebuie schimbat cu altul care are și alte soluții. În plină criză, guvernul a reușit în foarte mică măsură să restrîngă cheltuielile publice, să protejeze inițiativa privată și să folosească eficient resursele europene. Acestea erau marile examene ale guvernului. Nu le-a trecut. Mulţi spun că e prea devreme pentru bilanț. Mie mi se pare că tempoul crizei economice impune bilanțuri mai rapide decît în mod obișnuit. Cred că se impune o schimbare serioasă în echipa de guvernare. Și cred că PDL trebuie să se reconfigureze gîndindu-se la alegerile din 2012 și nu gîndindu-se la mulțumirea ”gășcuțelor”. Ceasul acestor schimbări a venit.”


„Portocaliii” din Parlament au ajuns să ceară imperios demisia propriului Guvern, pe care l-au susţinut cu disperare! Şobolanii părăsesc corabia. Doamnelor şi domnilor, s-a declanşat operaţiunea "Scapă cine poate!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu