de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 19 mai 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane


# Guvernul a organizat licitaţie pentru a achiziţiona caiete tip „dictando”. Iată şi dovada materială a faptului că Boc şi ai lui miniştri scriu istoria acestor tulburi vremi după dictare.


# Întrebare pentru dl Lăzăroiu, consilier prezidenţial: dacă, citez din el, „o pensie mică nu poate asigura un trai decent”, o limbă mare pe o târtiţă portocalie, îţi asigură adânci bătrâneţi?


# În perspectiva mitingului de miercuri, la care sunt aşteptate să huiduie Guvernul zeci de mii de persoane, pe net circulă diverse chemări la lupta cea mare. Asta ne-ar mai lipsi: altă revoluţie. Să rămânem şi neguvernaţi, şi cu banii luaţi!


# Cercetătorii străini susţin că, în anul 2300, pe Terra nu va mai fi viaţă, din pricina încălzirii globale. Sperăm ca, măcar până atunci, România să iasă din criză, căci, nu-i aşa, nu pică bine să serveşti sfârşitul lumii pe burta goală!

2 comentarii:

  1. si zecile de mii au huiduit, ziua de miercuri a trecut, angajamentul cu fmi a ramas in picioare, noi am ramas CU guvernanti, CU banii... luati!

    RăspundețiȘtergere
  2. intrebare: gardianul este omul care pazeste garduri?

    RăspundețiȘtergere