de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 4 mai 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Ştirea că un lunetist britanic a stabilit un nou record mondial, ucigînd, de la peste doi kilometri distanţă, doi talibani, a aprins imaginaţia unora, care propun o chetă ad-hoc, „să-l aducem pe sniper-ul ăsta în Românica”, pentru că avem şi noi de rezolvat pe nişte unii. Io zic că prăpădim mălaiu pe lunetişti. La noi, talibanii se văd cu ochiul liber!


# Gherila felină a cercetătorilor din Irlanda de Nord a descoperit că motanii folosesc cu preponderenţă lăbuţa stângă, spre deosebire de pisici, care sunt de regulă dreptace. Nord-irlandezii nu l-au cunoscut pe Felix Motanu. Ăsta apucă prada cu toate cele 4 labe: Antena 1, Antena 2, Antena 3, başca Euforia TV!


# Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a găsit motivul pentru care în România nu se face reformă: membrii Guvernului se uită prea mult la televizor, iar acolo, presa e concentrată pe critica Guvernului!!! Adică, de frica lui Gâdea, miniştrii au încremenit în proiect(e). Hai sictir!


# Pentru aceia care se mai miră că România e la coada clasamentului la libertatea presei, explicaţia e simplă: suntem printre ţările în care politicienii câştigă războaiele cu presa.


# După modelul dat cu ANI de Băsescu, regele Cioabă şi-a făcut şi el tribunal privat. Cauzele se vor judeca după regulile Staborului Ţigănesc şi, potrivit tradiţiei, preşedintele va lua decizia finală, însă va ţine cont şi de verdictul dat de 20 de juraţi. În varianta Băsescu, juraţii sunt...înjuraţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu