de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 3 mai 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Fostul practicant de karate, deputatul PDL Sorin Buta a fost ales preşedintele Federaţiei Române de...Bob şi Sanie. Buta mai are o calitate: aceea de turnător dovedit al fostei Securităţi. Precis că, la alegerea în fruntea Federaţiei de Bob şi Sanie, s-a avut în vedere că e un tip alunecos.


# Al doilea om în stat, Mircea Geoană, a fost chemat la DNA în calitate de martor, în dosarul Voicu. Deja sunt voci care dau ca sigură întoarcerea Prostănacului la „Anticorupţie”, de data aceasta în calitate de inculpat. Domnu’ Preşedinte, permiteţi o aroganţă: dacă toată Opoziţia va intra la puşcărie, e absolut sigur că PDL va câştiga următoarele alegeri?


# Înfrânt de „uninominal” (s-a clasat primul în colegiul în care a candidat), fost ministru al Sporturilor, Georgiu Gingăraş, a părăsit PSD, partid aflat în situaţia de a nu-i mai putea oferi nimic. După mai multe runde de negocieri cu PDL, Gingăraş a fost primit în UNPR. Adică în PDL, dar pe uşa din dos.


# Din darea de seamă a Guvernului asupra felului în care s-au cheltuit banii de investiţii: "Noi ne-am luat comisionu', luaţi şi voi ce-a tăiat Ciomu!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu