de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 11 mai 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Gigi Becali a plătit 100.000 de euro unei septuagenare pentru drepturile litigioase privind retrocedarea „Casei Vernescu“. Imobilul nu poate fi însă retrocedat, căci a fost cumpărat de stat încă din anul 1908. Cu alte cuvinte, ciobanul a cumpărat blana ursului din pădure!


# Băsescu a avertizat că, până la sfârşitul anului, în sectorul public vor rămâne angajaţi doar "cei mai buni, cei care într-adevar îşi fac treaba". Fireşte, şeful statului se referea la clientela politică.


# Dacă reducerile de salarii şi pensii nu vor avea efect, vor creşte taxele şi impozitele, se arată negru pe alb în scrisoarea de intenţie a autorităţilor române către FMI. E clar: în curând, românii vor fi şi impozitaţi, şi cu banii luaţi!


# Parlamentarii au comandat hârtie igienică în valoare de 25.000 de euro. Până şi ăştia simt că vin vremuri căcăcioase.

3 comentarii:

  1. foarte la obiect și sintetizat. asta e țara în care trăim. România, te iubesc! Ba nu!

    RăspundețiȘtergere
  2. vor ramane in sistem numai cei care nu vor avea unde sa plece, si clar nu cei mai buni.
    romania, the end of choice.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu doar becali a cumparat blana ursului din padure. si cei 5 milioane si ceva de ne-ciuruiti au patit la fel cand au pus botu' la promisiunile marinarului. doar nu devenea basescu zeus fara ceva ajutor.
    ar trebui sa le imprumute parlamentarii din hartia aia igienica ca sa se stearga la gura cu care ne injurau pe toti astia "iubitori de moguli si comunisti" care nu-l voiam presedinte.

    RăspundețiȘtergere