de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 12 mai 2010

Bună ţară, rea croială!

Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Răchiţele, satul natal al lui Boc, va beneficia de o sală de sport de 500.000 de euro. Poate vi se va părea un paradox, însă edificiul se înalţă în cinstea lui Băsescu. Întru preamărirea calităţilor sale de...preşedinte-jucător!


# Instituţiile financiare şi nu numai, au trimis peste 90 de milioane de sms-uri românilor pentru a le aminti să-şi achite datoriile. În ritmul ăsta, companiile de telefonie vor fi solicitate să introducă un nou serviciu: sms cu taxă inversă!


# O casetă publicitară a rănit un pasager pe Aeroportul Henri Coandă. E clar: criza asta face publicitatea din ce în ce mai agresivă!


# Prin firmele pe care le deţin, miniştrii Vlădescu, Berceanu şi Şeitan au datorii la stat care însumează peste 700.000 de lei. Cum facem să-şi plătească şi ei dările, că şade ruşine? Nimic mai simplu: să-şi mai ia nişte contracte cu statul.


# „Dansez pentru tine” si „Te pui cu blondele” sunt cele mai urmărite emisiuni de divertisment. Dacă te uiţi la rating, Serviciul Român de Comedie e o dramă, în puii mei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu