de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 18 mai 2010

Freaking news


# Biserica Episcopală, de sorginte Anglicană, a hirotonisit la Los Angeles prima femeie episcop-lesbiană. Aceasta a declarat imediat că va oficia spovedania credincioaselor exclusiv după ritul creştin-ortodox, taină în care madam episcop n-are nicio taină! În imagine, Mary Douglas Glasspool, în plin extaz...divin!


# Simona Sensual a constatat că e „sătulă de proştii şi proastele din România”. Habar n-aveam că e bisexuală!


# Sânziana Buruiană, preşedinta Partidului Fotomodelelor vrea ca bărbaţii să plătească o taxă ori de câte ori îşi înşeală nevestele. Fireşte, taxa o va încasa amanta.


# Bărbaţii care nu dorm bine au probleme în viaţa sexuală. Românii să stea liniştiţi: la această concluzie au ajuns, după nopţi de cercetări, nişte specialiştii canadieni.

#Liviu de la L.A. şi-a luat oficial adio de la Adelina, divorţul celor doi pronunţându-se extrem de rapid. cu această ocazie, s-a facut şi partajul: ea a rămas cu statutul de vedeta, el cu rata la bancă pe 30 de ani!

# La concertul AC/DC de la Bucureşti, un beţiv rocker a dat alarma cu bombă. Turmentatului i s-a părut că o vede la concert pe prietena fotbalistului Cristi Tănase.

2 comentarii: