de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 2 martie 2010

Muică, alt penal de onoare!


Dupa Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, Oltenia, eterna Terra Novă, e pe cale să mai dea ţării încă un mare primar penal. E vorba de Antonie Solomon, ”banul” Băniei, suspectat că s-a spurcat la...banii lui Penescu. Că doar ban la ban trage, nu-i aşa?
La o prima evaluare, între Gutău şi Solomon există cel puţin două asemănări izbitoare: amândoi sunt pedelişti, ambii au fost săltaţi pentru luare de mită. Pentru ca asemănările să fie şi mai izbitoare, îi sugerez onorabilului, stimabilului don Gheorghe Smeoreanu, mai marele postului portocaliu Valcea TV, iniţierea unei noi campanii de presă, întru declararea lui Antonie Solomon cetăţean de onoare al Craiovei, aşa cum lui Gutău, de după gratii, i-a fost reperată onoarea la Vâlcea.
Iar ca treaba să meargă ca unsă (pricepeţi dvs, domnu’ Smeoreanu, că doar sunteţi vechi în branşă!) propun ca strângerea de semnături să se comită cu ocazia redeschiderii hypermaketului PIC din Craiova. Fiecare client să primească la intrare, contra semnătură, un un cupon de reducere la raionul deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie. La ieşire, rahat cu apă rece!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu