de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 18 martie 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane
# Conform unui calcul făcut de „Evenimentul zilei”, tentativa de debarcare a lui Geoană de la şefia Senatului a costat contribuabilul român 1 milion de euro, preţul a 10 zile în care camera superioară a Legislativului a intrat în şomaj tehnic. Un fleac, la valoarea pedeleilor, care-s precum interlopii: fără număr, fără număr...
# Marian Vanghelie cere de la statul român o despăgubire de 3,750 milioane euro pentru magazinul "Bucureşti"( retrocedat între timp foştilor proprietari), adică de trei ori mai mult decât a plătit el când l-a achiziţionat pe şest de la AVAS, în 2003, pă persoană fizică. Acu’ Marean vrea de 3 ori mai mult, invocând, pe bună dreptate, devalorizarea euro în raport cu…moneda europeană!
# La Sovata, un cetatean maghiar a arborat steagul secuiesc pe Primărie. Acum stă sub steag şi are grijă de el. Ca să-l ajute, mai mulţi români din zonă s-au oferit să-l ude. Evident, pentru a prinde rădăcini.
# După ce anul trecut a împărţit discreţionar vreo 40 de milioane de euroi, turizda de la turism, Elena Udrea va arunca şi anul acesta alte 40 de milioane, tot haitei portocalii din administraţia locală. În acest context, Argeşul va primi, ca şi anul trecut, degetul mare, adânc înfipt în despărţitura dintre arătător şi mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu