de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 30 martie 2010

Caz de targa!


Pe Traian Basescu l-a cam luat votca pe dinainte, din moment ce a afirmat, la dezbaterea pe Legea Educatiei, ca 40% din diagnosticele puse de medicii romani sunt gresite. In replica, medicii oscileaza intre mai multe diagnoze: presedintele ori e prost crescut, ori prost informat, ori mincinos de-a dreptul, ori toate trei!
Asta cu atat mai mult cu cat, unul dintre cei care au intocmit raportul Comisiei Prezidentiale pe probleme de Sanatate, presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastroaie s-a simtit obligat sa-i atraga atentia Marinarului ca sula nu are nimic cu prefectura, in sensul ca diagnosticele eronate n-au legatura cu nivelul de pregatire al medicilor, ci cu lipsa mijloacelor de investigare si diagnosticare din spitalele romanesti.
De altfel, de conditiile admirabile si sublime din spitale a fugit si chiriasul de la Cotroceni, atunci cand s-a operat prin Austria. Cu toate acestea, nu se stie daca Basescu s-a insanatosit complet, intrucat medicii l-au cautat la hernie, nu si la cap!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu