de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 20 martie 2010

Bună ţară, rea croială


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane
# Sute de ieşeni s-au călcat în picioare şi au devastat un magazin de bricolaj. Ca să fie siguri de reuşită, au venit şi a doua zi. Moldovenii au dat năvală la promoţii, la mare căutare fiind bormaşinile şi vopseaua lavabilă. Pesemne, ca să-şi dea înc-o gaură la curea şi-o spoială de primăvară la sărăcia aia lucie!
# Pentru stârpirea ţânţarilor, Primăria Bucureşti plăteşte anual de 28 de ori mai mult decât administraţia locală din Budapesta. În ceea ce priveşte deratizarea – omorârea şobolanilor, ungurii au reuşit să obţină servicii mai ieftine de trei ori şi jumătate decât Primăria Capitalei. E clar: ţânţarii şi şobolanii de Bucureşti trăiesc şi mor pe...picior mare!
# Lala este un ciobănesc german care va fi dat afară din Poliţia română pe motiv că e prea blând. Iată că, după miliţieni, nici câinii poliţişti nu mai sperie infractorii!
# Sfântul Sinod i-a legat pe preoţi de neveste precum Mihai Viteazul, pe ţărani de glie. Concret, popii ortodocşi divorţaţi sau recăsătoriţi nu mai pot sluji la altar. Altfel spus, cei care doresc să-l slujească pe Dumnezeu cu orice preţ, musai trebuie să stea cu dracu-n casă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu