de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 27 martie 2010

Cel mai prost din curtea scolii!


De la structura ciclurilor de invatamant, pana la desemnarea rectorilor, noua Lege a Educatiei starneste protestele profesorilor, rectorilor, parintilor si studentilor. Profesorii nu vor sa-si ocupe posturile printr-un concurs de...imprejurari organizat in scoala, rectorii vor sa fie alesi si nu desemnati pe cine stie ce criterii clientelare, parintii reclama modificarea schimbarii la examenul de Bacalaureat, iar studentii nu vor ca „privatele” cu aere de universitati sa beneficieze de bani de la bugetul de stat.
Cum discutiile pe marginea proiectului s-au concretizat intr-un admirabil dialog al surzilor, ministrul Funeriu i-a invitat pe toti reprezentantii sistemului la o dezbatere la care va participa- stupize, stupize!- si...presedintele Traian Basescu. Cu alte cuvinte, suparat ca e luat in bataie de joc, Funeriu ameninta ca vine cu tac-su la scoala!

2 comentarii:

  1. De unde stiu ca acest site nu este de genul celui indicat de tine ? Ramane sa dovedesti unde te situezi. Fiindca acolo unde sunt taranisme sunt si oameni de joasa speta.

    Salutari,
    un tip ce a descoperit recent acest site proaspat infiintat

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat, nu ai de unde stii, pentru ca nu te pricepi. Cum spuneau verisorii nostri mai mari,latinii, "Sa nu judece cizmarul dincolo de sandala".

    RăspundețiȘtergere