de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 29 martie 2010

Buna tara, rea croiala!


Cronica evenimentelor urbane si suburbane

# Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca hotelierii de pe litoralul romanesc practica preturi asemanatoare celor din Grecia si Turcia, in conditiile in care serviciile oferite nu sunt la acelasi nivel. Hotelierii bulgari au chiar preturi mai mici, a adaugat ministrul. Nu-i asa ca-i incredibil? Cum de si-o fi dat seama?
# Florin Chilian a ajuns la concluzia ca gesturile decente ii fac pe unii sa latre. Nimic mai adevarat! Ganditi-va la profesorii care cer salarii decente si la cum latra Boc: „N-am, n-am!”
# De la o vreme se intampla ceva cu presarii astia de lucreaza la moguli. Cred ca i-a luat astenia, din moment ce tind sa devina umani, cu riscul de a-si da cu ratingul la gioale. Va dau cuvantul de onoare ca am vazut cu ochii mei la „Stirile de la ora 5”, una cu urmatorul titlu: „Salvat de la moarte”!!!

2 comentarii:

  1. Udrea incearca sa aduca lumea cu capul pe umeri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevar graita-i Florine!Ministrul Turismului ne spune verde-n fata "Ia carati-va, ba, de pe litoralul romanesc! Dincolo e mai ieftin!" Halal sa-ti fie, coana Udreo!

    RăspundețiȘtergere