de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 15 octombrie 2010

Show pă ei!


# Ajuns la venerabila vârstă a senilităţii, cuplul Iurie Darie – Anca Pandrea ar presta cât ai zice 69 într-o peliculă porno. Iată o nesperată ocazie pentru cine n-are bătrâni: să-şi cumpere DVD-ul cu Iura şi Anca!

# Bote despre Cristea, prinţul felinarelor târzii: „Nu a avut niciodată erecţie intelectuală.” Şi nici nu va avea, atâta timp cât va rămâne la Dinamo. N-are loc de Cornel Dinu!

# Carmen Harra: "Mădălina Manole şi-a anticipat moartea, dar nu înseamnă că s-a omorât. Şi Iisus ştia că va fi omorât, dar nu a făcut-o El". Helooo, doamna Hara!!! Dumneavoastră sunteţi atrasă de spiritism sau de spirtoase? Da’ pastilele?...Când v-aţi luat ultima oară pastilele?

# De ziua ei, Daniela Gyorfi a fost la vulcanizare! Nu mai rânjiţi, i s-a dezumflat cauciucul de la maşină, nu de la sâni!

# Iulia Vântur despre planurile de viitor alături de Marius Moga: „Îmi doresc un copil!”. Păi, Moga ce e?

# Când va fi mare, Adelina Pestriţu vrea să lucreze la Can Can, „să se ocupe de paparazii”. Fotografii tabloidului cu pricina s-au declarat în principiu de acord ca Adelina să se ocupe de ei, cu o condiţie: să lucreze pro-bono!

2 comentarii: