de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 18 octombrie 2010

Blog-buster


Ssstenogramele interceptărilor telefonice dintre Vântu şi toată floarea ce vestită a trustului Realitatea-Caţavencu a făcut, aşa cum era de aşteptat, înconjurul blogosferei. Desigur, părerile sunt împărţite. Unii o ţin gaia maţu cu „Jos Mogulu'!”, „Huo!”, „Huideo!”. Ăilalţi îl fac tot pe Bălălău răspunzător. În fine, câţiva mai că mor de grija presei şi a presarilor. În general. Luaţi de-aici câteva mostre:

# Tiberiu Lovin ne dă fiori pe şira spinării: „După ce am citit incredibilele file de poveste sunt mai convins ca niciodată că acest Stalin în cârjă ar fi putut transforma România într-un gulag.” scrie trompeta portocalie deghizată în reporter virtual.

# Cristian Grosu e îngrijorat că, prin apariţia acestor stenograme, câinele de pază al democraţiei tocmai a fost eutanasiat: "E criza, Guvernul e incompetent si lipsit de orice viziune, Parlamentul, alcatuit si ales dupa o demagogie si un populism rudimentare, se ocupa de orice altceva numai de coerenta legislativa nu, Justitia e asa cum tocmai o vedem - sifoneaza stenograme dintr-un dosar penal, intr-un gest care foloseste guvernului si partidelor care-l sprijina. Iar numita Presa, “a patra putere”, “cainele de paza”, aflata de vreo doi-trei ani in cusca de la azilul animalelor, tocmai este eutanasiata cu propriile sale toxine, dupa ce si-a distrus singura sistemul imunitar al deontologiei."

# Iată şi un avertisment pentru toţi ziariştii, cules de lacoltulstrazii: „Bă, tati, bă bandiţilor mici – dacă sunteţi în tabăra antibăsesciană – sau măi, păsăricilor – dacă susţineţi preşedintele – băgaţi de seamă că toată povestea asta nu-i nici despre SOV, nici despre Băse, e despre voi, cei care sunteţi mult prea aproape de a nu mai rămâne decât o adunătură de bandiţi mici şi păsărici, mă-nţelegi, tati?”

# Mie, personal, cel mai mult mi-a plăcut Liviu Alexa: „Convorbiri fara nicio legatura cu faptele de care este acuzat SOV ies la iveala doar pentru a arata o bucatica de adevar. Daca am putea asculta si restul de adevar - convorbiri intre pizde si pule care conduc sau au condus tara, care au facut licitatii, intelegeri, transferuri, compromisuri, comenzi, vendete si arogante – ne-am sinucide.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu