de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 21 octombrie 2010

Presa ca o pra(v)da


# „Chicago Sun Times” face reduceri de personal. Ete că nici pe-acolo nu mai e timp însorit! Pesemne că-şi va schimba şi numele: „Chicago Dark Times” sună mai realist!

# În scandalul stenogramelor cu SOV şi ziariştii din dotare, se amestecă şi Asociaţia Jurnaliştilor din România, reprezentată, printre alţii, şi de Cătălin Tolontan. Lupii tineri din presă cer „explicaţii conducerii editoriale a trustului Realitatea –Caţavencu în faţa numeroaselor afirmaţii ale lui Sorin Ovidiu Vântu, rezumate în expresia, “e televiziunea mea raspunde la ordinele mele”. Mda...Obişnuitele lovituri la gioale între moguli....Altfel...aşa e, băăăă! E televiziunea lui, ce falimentu’ FNI vreţi?

# Din alt colţ sare însuşi Cristian Tudor Popescu, acest „Crucişător” al presei româneşti care se uită la toată lumea cruciş: „Ceea ce vedem în trustul lui Sorin Ovidiu Vântu este imaginea unui despot primitiv de presă, care dă ordine, folosindu-și postul de televiziune ca pe o sculă.” Vorbeşte... scula pe basculă!

# Mogulaşul portocaliu Bobby Păunescu lasă în grija familiei trustul media pentru câteva luni, pentru a se ocupa de producţia unui lung metraj, o poveste de spionaj. Să-i fi cedat Băsescu drepturile pentru „Răpirea din Irak” ?

2 comentarii:

  1. rapirea din irak, carpeta cu parfum de facatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai CTP-ul, ca de obicei, un mincator de kkt cu pretentii de deontolog. Asa a facut cu Novaceanu, cu tinu si acum cu Vintu. Cit i-a mers lui bine. Jigodia!

    RăspundețiȘtergere