de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 20 octombrie 2010

După CFR Cluj, Coaliţia marchează şi ea două autogoluri!


Două proiecte de legi iniţiate de PSD şi total neagreate de Guvernul Boc au trecut ieri cu unanimitate de voturi în Camera Deputaţilor. Este vorba de scăderea TVA la 5% la alimentele de bază şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei! Proiectele au trecut inclusiv cu votul membrilor guvernului care au şi statut de parlamentari: Elena Udrea, Ioan Botiş şi Gheorghe Ialomiţianu. Realizând că şi-au dat cu stângu-n dreptu', deputaţii PDL zic că e vorba de o „eroare tehnică legislativă”. Eu zic că i-a trădat subconştientul!

P.S.: Măgăreaţa va cădea pe Bălălău, singurul acoperit de regulament să anuleze autogolurile, retrimiţând cele două legi în Parlament, cu următoarea indicaţie tehnico-tactică înspre jucătorii echipaţi în portocaliu : "Roberta să se pună cu curu-n poartă, că altfel vă rup picioarele!"

17 comentarii:

  1. William Branza de la PDL: "E greşeala mea că am diminuat TVA-ul la alimente"
    Liderul grupului PDL, Mircea Toader: "Pot să spun că eroarea îmi aparţine. Eu am făcut semnul din care deputaţii din PDL au înţeles că trebuie votată legea".
    De unde extragem ca "la un semn deschisa-i calea..."

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum sint cu totii in cautare de tesle

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))
    Geaba cauta tesle, daca n-au in ce-si da cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. io propun sa se modifice prin ordonanta de urgenta si sa bage si berea in lista de alimente de baza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate, noi ca si natie, iubim autogolurile, ne hranim cu ele, le gasim scuze, le meritam si invidiem din rasputeri "golurile" reusite ale altora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e cazul să dăm vina pe "naţie" pentru o "dublă" din filmele cu proşti turnată de habarniştii de la Putere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Habarnistii de la putere dubleaza la mandate datorita cui?

    RăspundețiȘtergere
  8. Intreaba interlopii care au votat la Paris.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot intreba asta,pentru ca nu are rost,cunosc deja raspunsul, dar si tu trebuie sa recunosti ca decisiv nu a fost votul acestora, daca diferenta era semnificativa, nu votul furat era precumpanitor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Decisivi au fost Serviciul Roman de Informatii, STS-ul şi Ministerul de Interne. Basca oamenii de la "Statistica". Nu ma provoca sa spun mai mult decat ti-ai dori sa stii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti putin arogant si sub nici o forma nu vrei sa recunosti prostia si incapacitatea care caracterizeaza cea mai mare parte a celor ce populeaza aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vrei sa spui ca daca din zece milioane de voturi,noua milioane erau intr-un fel,SRI-ul,STS-ul si cine mai vrei tu,aveau puterea de a decide?

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimate domnule Madalin, eu vad multe filme, dar de departe trofeul "zmeura de aur" ar reveni in viziunea mea "actorilor" acestui platou numit romania....

    RăspundețiȘtergere
  14. De data asta nu am cum sa nu va dau dreptate. In tara asta in fiecare zi se turneaza inca un episod din comedia erorilor.

    RăspundețiȘtergere