de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 17 noiembrie 2009

„În genunchi mă-ntorc spre tine!”


După ce-a băgat PSD-ul la guvernare şi l-a scos exact pe unde l-a introdus -pe uşa din dos- domnul Preşedinte a avut marţi o nouă revelaţie: ne-a decretat că „singura majoritate
credibilă şi care poate introduce reformele în România este o majoritate de dreapta”. Cu alte cuvinte, domnul Băsescu îl invită pe Crin Antonescu, la braţ, în turul doi, acolo unde, şi dacă se va da bătut, măcar se va alege cu o majoritate parlamentară care să-i ţină partidul la guvernare şi să lase PSD să putrezească în opoziţie.
În acest context, confruntarea bruscă dintre Măria Sa şi Crin Antonescu, de la Cluj, capătă cu totul alte semnificaţii. A fost o confruntare în care Băsescu n-a prea fost în pielea şi-n caracterul lui lipsit de caracter. Băsescu i-a oferit, deliberat, prin prestaţia de la Cluj, lui Crin Antonescu, şansa de a intra cu el în turul al doilea. Acolo, electoratul PSD n-o să prea mai aibă motivaţie să vină la urne. Avantaj, Băsescu! Deloc întâmplător, Antonescu şi-a intensificat în ultimele zile atacurile la adresa lui Mircea Geoană. Sunt semne clare că se pune de-o nouă “Alianţă D.A.”.
Cu Johannis premier, aşa e domnu' Crin?

Un comentariu:

  1. liberalii sunt curva romaniei. in frumte cu crin, ce se vrea o floare, dar\este un spin

    RăspundețiȘtergere