de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 18 noiembrie 2009

Bună ţară, rea croială!


# După partida cu Polonia, atacantul naţionalei, Ciprian Marica, a mai bifat un „amical”, de aceasta dată în compania Ilincăi Vandici, pe teren propriu, adică la el acasă. Selecţionerul Răzvan Lucescu, dar şi oficialii clubului VFB Stuttgart, s-au declarat încântaţi de escapada fotbalistului: în sfârşit, Marica a marcat!!!
# Într-o halucinantă (sau halucinogenă!) prestaţie la OTV, Corneliu Vadim Tudor a „dezvăluit” că Băsescu este creditat cu 12% din preferinţele electoratului, iar Geoană, cu 8%. Evident, Tribunul are cât amândoi la un loc şi chiar mai mult decât atât. Vadim a uitat să precizeze că sondajul a fost efectuat pe un eşantion reprezentativ, de la Spitalul 9. Marja de eroare nici nu se mai pune în discuţie.
# Vanghelie se plânge că-l caută-n zadar pe liderul sindical de la Metrorex, Ion Rădoi, pentru a-i cere să renunţe la grevă. Rădoi parcă a intrat în gaură de şarpe. Mareane, la sediul de campanie al PSD l-ai căutat?
# Extrem de afectată după eliminarea de la „Dansez pentru tine”, Moni Columbeanu a declarat că se va comporta ca o jigodie. Speriat de eventualele consecinţe în plan matrimonial, Irinel a consolat-o imediat: „Bitch, de azi înainte dansezi pentru mine!”.
# Reluarea creşterii economice, în trimestrul al doilea al anului viitor, va avea un efect favorabil imediat asupra turismului, a declarat ministrul interimar de profil, Elena Udrea. Până la anu’ şi la mulţi ani, Nuţi şi colegii de partid îşi pun mari speranţe în turismul electoral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu