de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 19 ianuarie 2012

Românica: „Toate bune şi frumoase/ Jandarmii nu dau la oase!”


În timp ce-i îmbăta cu apă rece pe ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, Mitocanul recunoştea, pe bună dreptate, că a fost „euforic” faţă cu „primăvara arabă”. Ba, a dat semne certe că nu s-a trezit nici acum din euforie, în plină iarnă românească, din moment ce n-a suflat niciun cuvânt despre protestele din toată ţara, proteste ce-l vizează în mod direct. Precis din aceeaşi euforie, Băsescu a relansat ideea desfiinţării judeţelor. Gaz pe foc, pentru o naţiune care deja s-a aprins! Domnul Preşedinte îi invită astfel pe „ciumpalaci” la noi proteste-„regionale”, în fiecare judeţ! Această ultimă aroganţă a Mitocanului naşte o grea dilemă: ori „băieţii cu ochii albaştrii” îi măsluiesc rapoartele cu privire la starea de spirit a naţiunii, ori a rămas acelaşi Chior, într-o ţară în care nu mai poţi orbi pe nimeni. Dacă pun la socoteală şi atitudinea liderilor europeni faţă de Preşedintele României, înclin să cred că Mitocanului i se pregăteşte ceva: o primăvară arabă de toată frumuseţea!

Marele licurici

P.S. 3.000 de răzeşi au ieşit în stradă la Focşani, oraşul în care Băsescu a fost invitat să deguste Unirea. Traiane, zău că ţi s-a restricţionat accesul la anumite Servicii!

Update: Exasperaţi că Mitocanul refuză dialogul, protestatarii au apelat la lumina ochiului lui: "EBA, tatăl tău nu vrea să vorbeşte cu noi!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu