de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 16 februarie 2010

Bună ţară, rea croială!


Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# O firmă a lui Honorius Prigoană a concesionat, fără licitaţie, de la Consiliul Judeţean Tulcea, doua heleştee în Delta Dunării, ce se întind pe 200 de hectare. Aţi înţeles acum de ce a intrat Silviu Prigoană cu tot cu beizadea în PD-L? Fiindcă are balta peşte! „Daca nu vor respecta clauzele convenite, Consiliul Judetean Tulcea va rezilia contractul de concesionare a terenului piscicol", ameninţă autorităţile. Frecţie la un picior de lemn!

# Unul din zece elevi merge la psiholog din cauza violentei sau depresiei. Ceilalţi nouă îşi bat părinţii dacă nu-i lasă să se arunce de la balcon!

# "Guvernul elveţian a hotărât să ne acorde un împrumut nerambursabil de 120 de miliarde de euro", a bătut câmpii Elena Băsescu pe la Bruxelles. Suma corecta este, evident, 120 de milioane de euro, dar, nu-i aşa, ce mai contează la EBA un zero, când e zero!

# Dan Voiculescu cere Opoziţiei să formeze un guvern din umbră. Aşa-i place lui Felix: să-şi lucreze duşmanii din umbră!

# În Dâmboviţa există sate în care toată populaţia e pensionată pe caz de invaliditate. Mai e vreun dubiu că trăim într-o ţară de handicapaţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu