de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 15 februarie 2010

Bună ţară, rea croială!

Cronica evenimentelor urbane şi suburbane
# Udrea, Berceanu şi Şeitan sunt doar trei din miniştrii lui Boc dibuiţi că, în urma afacerilor private pe care le învârt, au datorii la Stat. Cum, în calitate de demnitari, ei se comportă ca şi cum ar fi Statul, de aici rezultă că ar avea datorii la ei înşişi, ceea ce e un non-sens, aşa că ele, datoriile, ar trebui şterse de la sine!

# Cu tupeul caracteristic tuturor oamenilor preşedintelui, Sebastian Lăzăroiu, consilierul lui Băsescu, declară că în bătălia electorală de anul trecut, presa a falsificat democraţia. Pesemne pentru stopa dictatura presei, Preşedintele s-a hotărât, la rându-i, pe 6 decembrie, să falsifice alegerile!

# Candidaţii în alegeri vor trebui să demonstreze cu acte că sunt sănătoşi la cap. În mod logic, cei care n-au cap, vor trebui scutiţi de examinare.

# În timp ce chinezii intrară în Anul Tigului, noi suntem de vreo câţiva ani buni în Anii Şacalilor. Ăia de la Putere, de atacă în haită pentru a consolida noua oligarhie politico-economică de culoare portocalie. Arză-i-ar flacăra violet să-i arză!

# Hotnews.ro s-a apucat să ne sondeze opinia în legătura cu următoarea întrebare: „Suntem mai liberi decât un iobag din Evul Mediu?”. Eu consider că da: deşi la fel de flămând şi gol ca la 1907, azi pot să…iobag stăpânirii în gura mare, fără riscul de a-mi lua beţe pe cocoaşă! Asta, în democraţia românească de cumetrie se cheamă iluzia libertăţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu