de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 17 decembrie 2009

Înapoi în viitor


Nu e glumă, e pura realitate: Emil Boc e din nou premier. "Dată fiind realitatea politică, ma vad nevoit să adopt o soluţie pe care o pot asigura în momentul de faţă în aşa fel încât România să rezolve prioritatea zero, aceea de a avea un guvern". Aşa a explicat şeful statului desemnarea lui Emil Boc.
După ce-a ieşit la cumpărături prin Parlament, pentru a-şi asigura minima majoritate pentru ca Guvernul să treacă, Băsescu şi-a reinstalat marioneta la Palatul Victoria. Ne întoarcem astfel de unde am plecat. Înapoi într-un viitor sumbru, cu o Românie împărţită în două cu voia şi în bătaia de joc a preşedintelui. E clar că lui Băsescu nu-i pasă de cei care nu l-au votat, majoritari între graniţele ţării. De ce i-ar păsa, din moment ce a recunoscut că viitorul său politic e terminat, în perspectiva viitorului cincinal. Un ultim cincinal în care, nu-i aşa, e suficient timp să asigure viitorul camarilei care-l înconjoară. Cu riscul ca acest cincinal să ţină doar doi ani jumate. Până pe la viitoarele alegeri parlamentare.

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca apreciati desene mele si va multumesc ca le-ati postat!CORECT ar fi fost sa indicati si sursa(autorul si site-ul)

    RăspundețiȘtergere
  2. uite aici ce-i face Boc lu' Basescu:
    http://www.raspandaku.ro/emil-boc-exerseaza-pe-basescu-noile-dimensiuni-ale-impozitarii-in-romania/29/07/2010/

    RăspundețiȘtergere