de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

marți, 1 decembrie 2009

Jos basca, tovarăşi!


Fasole, ciolan şi politicieni după ciolan. Încă o Zi Naţională în care artiştii îşi fac şi ei un ban de Moş Nicolae animând diverse adunări sau adunături. Poporul bagă la maţ fasolea din ciolanul politicienilor, iar politicienii bagă-n ele!

# Dis-de-dimineaţă se scumpesc ţigările. Semn clar că, în speranţa de a trăi mai bine, ne mai încearcă doar răbdarea. Că tutunul s-a prohibit.
# Geoană şi Antonescu petrec la Timişoara, să-i facă de petrecanie lui Băsescu. Cei doi şi-au poreclit gestul „restabilirea normalităţii”. Ca să pară o chestie serioasă, l-au luat în Banat şi pe „Neamţ”. Împreună vor semna aici „Parteneriatul pentru Timişoara”. Evident, în document nu încape Punctul 8. De la Timişoara.
# Berceanu, ministrul transporturilor, se sui în Dealul Clujului să-l vadă Mircea Badea cum inaugurează 42 de kilometri din autostrada Bechtel. Badea se pregăteşte să-şi bage cel puţin atâţia kilometri de...vorbe de duh în el de ministru. În mâini, Berceanu va avea pene de struţ, pe care le va fâlfâi, victorios, asistenţei. La spate, brusc, îi vor creşte pene de păun. Orice s-ar întâmpla, lui Berceanu i se fâlfâie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu