de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Mogulul joacă la două capete


Câteva flotări logice pentru cei ce se dau în vânt după teoria conspiraţiei:
-miercuri, 1 decembrie, autorităţile anunţă arestarea în Indonezia a lui Nicolae Popa, dat în urmărire generală prin Interpol, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, unul din apropiaţii lui Vântu.
-tot miercuri, în direct prin telefon la OTV, jurnalistul Alexandru Căutiş de la Academia Caţavencu, proprietatea lui Vântu, îl defiinţează pe Mircea Geoană, declarându-şi public afinitatea faţă de Băsescu.
- joi, înainte de marea confruntare, acelaşi Alexandru Căutiş semnează în Caţavencu.ro articolul despre vizita nocturnă efectuată cu o zi înainte de Mircea Geoană acasă la Vântu. Fotografiile elocvente se vor dovedi asul din mâneca lui Băsescu în confruntarea de joi seară.
- imediat după confruntare, Vântu se simte obligat să intre în direct, pârându-l pe Geoană că sunt prieteni de vreo 4 ani, însă, în acelaşi timp, dezvăluind şi repetatele întâlniri cu Băsescu, pe parcursul mandatului preşedintelui.
Vântu împacă astfel şi capra şi varza pentru că, nu-i aşa, un mogul care nu joacă la două capete riscă să nu mai fie mogul, poate chiar coleg de celulă cu Nicolae Popa.
P.S. Pentru cei care se întreabă, "şi, totuşi, de ce-a intrat Prostănacul în gura lupului?", răspunsul îl ştie până şi Băsescu: când te cheamă MOGULUL, n-ai cum să nu te duci!

Un comentariu:

  1. 'când te cheamă MOGULUL, n-ai cum să nu te duci!'

    Tot ce sper e ca n-ai dreptate in totalitate...dar tare mi-e teama ca ai!

    RăspundețiȘtergere