de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 16 septembrie 2011

Bună ţară, rea croială!

Cronica evenimentelor urbane şi suburbane

# Conform ultimelor tăieri comise de Guvernul Boc, spre deosebire de ţăranii care mânuie topoare, chiaburii care deţin drujbe nu vor mai primi ajutoare de încălzire. În faţa acestei noi urgii abătute de guvernanţi pe cap de familie, proprietarii de drujbe sunt hotărâţi să ia şi mai abitir calea codrului, de unde-şi vor tăia singuri partea de venit de care i-a exfoliat statul!

# Toată lumea se întreabă care vor fi efectele pe termen scurt şi lung ale primirii preşedintelui Băsescu la Casa Albă. Pe termen imediat, leul s-a depreciat în raport cu moneda euro. În ritmul acestei deprecieri, cu siguranţă nu vom mai apuca să consemnăm şi efectele pe termen lung ale excursiei la Washington!

# Dinu Patriciu propune reducerea TVA la 15% de la 1 octombrie. Care-i treaba Păturiciule, nu-ţi merg vânzările la MIC.RO tarabe?

# Datele de bilanţ raportate în fiecare an la Ministerul Finanţelor de către companiile româneşti, arată că marii acţionari ai ţării deţin peste 11% din PIB. De restul, se ocupă politicienii.

# Deputatul PDL Silviu Prigoană susţine în Parlament o lege a prostituţiei, conform căreia persoanele cu dizabilităţi şi cele cu probleme psihice vor putea beneficia de partide de sex sponsorizate de la bugetul de stat. Gândindu-ne la desele plecări ale Bahmuţencei de-acasă, înţelegem poziţia lui Prigoană. Da’ cu Corneliu Vadim Tudor, de ce-o fi vrând să fie atât de generos?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu