de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

vineri, 10 septembrie 2010

Vremea şi vremurile


Vântu bate în retragere, viitura trece, pietrele de gâtul României rămân

Toamna se numără bobocii, chiar şi în arest preventiv. Arestul e un loc mititic, vizitat din când în când şi de oameni mari. A dat cu zarul pe-acolo, băi zdrenţelor, Gigi Becali, acum dă cu ssubsemnatul Ssorin Ovidiu Vântu. Diferenţa dintre Latifundiar şi Mogul e că primului i-a prins bine, pe celălalt l-au prins. Deşi, s-ar putea ca tot răul să-i fie spre bine. Până şi la mititica, SOV are oportunităţi de afaceri. Mă gândesc că ar putea lua, pe Robert Turcescu de pildă, milioane de euro, de la Nati Meir. Cu banii ăştia, investitorii FNI ar putea fi despăgubiţi, iar judecătorii mai indulgenţi cu sentinţa, că doar n-a furat ouă, ci cloşca după ele!
Să nu-i dea cu închisoare, să îi dea cu relaxare!
...Să simtă şi el ce-a simţit Geoană! Mai ales că, în continuare, Puterea anunţă reduceri de personal în sectorul mogul. Vântu suflă la răcoare, Dan Diaconescu la Parchet şi nici Dinu Patriciu nu se simte prea bine. Să le fie ruşine!
Prognoza pe termen mediu şi lung
Vântu bate. În retragere. Un grup de investitori bugetofagi (deci cu potenţial) se pregăteşte să ofere patriei un partid nou, Alb ca Zăpada. Unul care s-ar vrea ancorat în Realitate!

4 comentarii: