de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 27 septembrie 2010

Preşedintele a scăpat de sub escortă!


Decizia lui Trăienică de-a merge fără poliţiştii de la „Rutieră” cu maşina mică, comportă, în opinia participanţilor la traficul prin acest ultim mandat, două aspecte. E şi de rău, e şi de bine.
Partea rea e că, fără cineva care să-i deschidă calea, Preşedintele e de-acum literalmente liber să dea cu oiştea-n orice gard. Sfatul nostru este ca, începând chiar de ieri, fiecare român (şi ăl de nu l-a votat şi ăl de s-a-nţepat) să-şi asigure sau să-şi fortifice gardul care să-l ţină la adăpost de orice derapaj prezidenţial necontrolat.
Partea bună o regăsim în rândurile Poliţiei Rutiere. Echipajele acesteia nu vor mai fi nevoite să se-mpartă, simultan, pe cele trei cărări pe care merge Preşedintele, de fiecare dată când e plecat de-acasă!
P.S.: Promptitudinea cu care primul-ministru Emil Boc l-a urmat în trafic pe Traian Băsescu, ne întăreşte convingerea că, în Absurdistanul ăsta trist, dar plin de umor, când Preşedintele se îmbată, a doua zi Premierul e mahmur!

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
    PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

    RăspundețiȘtergere