de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Turcescu are bile. Portocalii


Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu vă explicaţi de ce Robert Turcescu muşcă acum mâna care l-a hrănit, dar mai ales pentru a se lămuri şi Mircea Badea cum stă treaba cu competenţele, aflaţi că pe aici, prin târgul Piteştilor, printre negustorii de vorbe, se vinde pontul că Robert va candida la Primărie, îmbrăcând în acest sens cămaşa portocalie. Bucuroşi de întoarcerea fiului rătăcitor întru glorie pe toate canalele, onorabilii concetăţeni cu drept de vot ai acestei urbe se pregătesc să-i dea Turcescului o bilă. Neagră!

3 comentarii:

  1. robert nu stie ca pendiuc e primar pe viata? si daca trece la partidul legionar sau infiinteaza unul nazisr. ca pitesteanului ii plac pavelele, fantanile, concertele in piata, sarmalele de craciun, sampanaia de revelion...
    biblia lui turcescu tot portocalie o fi?

    RăspundețiȘtergere
  2. oricum nu este mai pervers ca radu morar de la nasu

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru Olympia: pasarica gaozara si tziganca imputita ala de la emisiunea "Nasul" e Radu Moraru... agramat-o care esti o agramata, mama ei de gramatica. dupa ce ca esti proasta si urata ca limba rusa te mai dai si in spectacol. sa te uiti tu vaca la Antene si Realitatea ca la singurul neuron pe care-l mai ai in tartacuta doar atat poti sa digeri. hai, pa si la gara!!!!

    RăspundețiȘtergere