de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 28 ianuarie 2010

Atac la persoana lui...Nicolescu!


E mai mult decât întâmplare. Defunctul "Atac de Argeş” va învia din morţi! Oficial, fără temutul Mihai Ghezea în spate, doar cu fostul lui asociat în acte, al cărui nume nu vi-l spun- nu că mi-e frică, ci pentru că nu-mi spune nimic... „Atac de Argeş” îl va renega pe Ghezea şi va avea o distribuţie formată din ziarişti anti-Nicolescu. Trei, Doamne, şi toţi trei: George Stăncescu, Doru Mitruş, Dan Badea.
“Triumviratul” va fi completat de Ema Pirciu, ex-Argeş TV, Cătălina Bărbulescu, ex- Argeşeanul, Bogdan Lazăr, cândva Curierul zilei. Alţi doi jurnalişti, cu “nume”- zice-se, angajaţi la tot atâtea săptămânale piteştene, încă analizează oferta celor de la “Atac”.
Doru Iuga, un ziarist “de Bucureşti”, apropiat lui Ghezea, dar şi OTV, va veghea la bunul mers al ostilităţilor.
P.S.: Salariile angajaţilor de la “noul” Atac de Argeş vor sfida suma de 1.000 de lei.

3 comentarii:

  1. Nu prea stiu ce inseamna jurnalist anti-Nicolescu. Ca, personal, nu voi fi un lingau asa cum au devenit, in ultimii ani, multi jurnalisti talentati ai Argesului, pentru o bruma de bani in plus, am mai spus-o si o repet. Imi voi pastra echidistanta prin ceea ce voi scrie indiferent de ziarele pe unde voi da cu pixul. Oricum, Madaline, pentru a incheia, nu iti vei face trafic prea mare publicand informatia asta ,,bomba'', care nu e decat o rautate la adresa unor oameni pe care ii cunosti si cu care ai mai si lucrat. Apropo, angajeaza tu omeni pe salarii care sa ,,sfideze'' suma de 1.000 de lei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi, Dane, ceea ce probabil n-ai înţeles tu, e că articolul era de bine, mă! Dă-i jos stilul pamfletar e...voila!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fie de bine, sa sfidam salarii de 2.000 de euro, nu de lei! Evident, prin permanenta si fructuoasa grija a Consiliului Judetean! :))

    RăspundețiȘtergere