de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

luni, 18 februarie 2013

Cu lumea-n cap!

# Pelicula românească „Poziţia copilului” a câştigat Marele Premiu - Ursul de Aur - la Festivalul de film de la Berlin. Pesemne, din juriu au făcut parte numai preoţi catolici...

# Jumătate dintre britanici ar vota pentru ieşirea din Uniunea Europeană.  Pe scurt, cealaltă jumătate nu se va prezenta la vot!

# Ministrul nipon al Finanţelor susţine că japonezii sunt fericiţi dacă au economii ridicate când mor. Ăia care nu le au ridicate, îşi fac harakiri! La polul opus, consideră acelaşi ministru, s-ar afla italienii, care cheltuiesc fără limite în timpul vieţii. Se vede treaba că shogunul Finanţelor japoneze habar n-are despre greci!

# „Dacia Sandero e o masina de 90 de vaci putere! Afirmaţia aparţine boilor de la „Top Gear”, supăraţi c-au consumat carne de cal „made in Romania”!

# Avocatul Serghei Magnitki va fi judecat pentru evaziune fiscală, la trei ani de la moartea sa. Acţiunea se petrece în Rusia, nu într-o democraţie autentică, în care prejudiciul ar fi fost recuperat...pe lumea ailaltă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu