de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

joi, 7 martie 2013

Pe ei, pe mama lor!

# În urma percheziţiei, la Clanul Cămătarilor s-au găsit 4 lei. Pesemne că restul leilor erau daţi la clienţi! Sau clienţii la lei? Din această dilemă, procurorii nu pot ieşi!

# Din tot acest circ nu putea lipsi nici mamaia Baroului Bucureşti, avocata Paula Iacob. Aceasta a declarat într-o emisiune tv că a acceptat să-i apere pe Cămătari pentru că i s-a făcut milă, în momentul în care autorităţile au ridicat animalele de la reşedinţă. Paula Iacob n-a precizat însă de cine i s-a făcut mai milă: de Sile, sau de Nuţu Cămătaru!

# Mama Cămătarilor, Mimi Cămătăreasa a recunoscut în direct la România TV că şi ea obişnuia să dea bani prin vecini, însă n-a perceput niciodată dobândă, mulţumindu-se c-o savarină. Aviz celor care pun botul la astfel de savarine!

# În aceeaşi emisiune tv, un avo-căţel pe post de invitat a avansat ideea că, în astfel de afaceri nu doar cămătarii, ci şi cei care iau bani cu împrumut încalcă legea. E limpede: mortul e de vină!

2 comentarii:

  1. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    Also visit my weblog :: landing page template

    RăspundețiȘtergere
  2. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    RăspundețiȘtergere