de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 30 ianuarie 2013

Bună ţară, rea croială!Cronica evenimentelor urbane şi suburbane
# Ministerul Sănătăţii a hotărât introducerea coplăţii în sistem, începând cu 1 martie. Pentru cei care se internează, nivelul minim al taxei  este de 5 lei, iar nivelul maxim este de 10 lei. Valoare coplăţii va fi stabilită de fiecare unitate sanitară în parte. Deja presimt cum se va pune problema la Spitalul Judeţean Buzău: cât îmi dai să nu te leg?

# Victor Ponta: „Aş fi fericit dacă cineva ar putea înmulţi banii ca în minunile biblice”. Avem de-a face cu un profet mincinos: în Biblie nu s-au înmulţit banii, ci evreii care înmulţesc banii!

# Copos a primit 4 ani cu executare în dosarul Loteria I. Evident, cu drept de recurs... Pentru că bila de la 6/49 e la fel de rotundă precum mingea, şi Rapidu a devenit puşcărie de echipă! Cu drept de recurs, ce-i drept...

# Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se jură  pe cuvânt de pionier că niciodată nu a vorbit în 2002 de clasa pregătitoare obligatorie de la 6 ani. Ar trebui să o credem: pe vreme aia, „Abramburica” era la grădiniţă în ale politichiei.

# Potrivit unei decizii a CEDO, un fost judecător din Piatra Neamţ, condamnat în 2004 pentru luare de mită, ar urma să primească 4.900 de euro de la statul român pentru condiţiile de detenţie în care a stat. O fi stat capră???

# Băsescu, despre mandatul de primar: Am vrut sa distrug sistemul mafiot.” Si dăi si luptă neicusorule!... Până s-a ales cu casa din Mihăileanu. După care, a intrat în sistem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu