de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 11 mai 2011

Show pă ei!

# Manelistul Nicolae Guţă va deveni tată pentru a ... zecea oară! „Când i se face de iepuraşi, mă caută mai des”, explică viitoarea mămică, Narcisa, una din iubitele „urecheatului”. Speriat până şi el de atâta fertilitate, Guţă a anunţat că va cere test ADN, că prea ies, vorba cântecului: fără număr, fără număr, fără număr...

# "Fato, o divă este o femeie cu o carieră de succes, tu nu eşti în stare să scoţi o frază pe gură", se răsteşte Ilinca Vandici la Bianca Drăguşanu. Fetelor, în „show-şliţul” autohton, nu contează ce scoţi pe gură, ci ce bagi în gură. Altfel, înghiţi în sec!

# Cătălin Botezatu recunoaşte că îi place să facă sex în grup. Niciun bărbat din grupul lui de prieteni nu a dezminţit până acum afirmaţia.

# După ce-a scandalizat opinia publică şi biserica în urma apariţiei din Playboy în ipostaze erotice lângă însemne religioase, Oana Zăvoranu a simţit nevoia să se spovedească: „Niciun rol din lume nu poate atinge sau distruge relaţia mea cu Dumnezeu". Aşa ai zis şi de Pepe, arzoaico!...

# Monica Tatoiu, după ani şi ani: „Mi se spunea devoratoarea de sex”. Mamaie, după război...

# Sânziana Buruiană despre planurile-i de viitor: „O să îmi deschid televiziune şi o să le învăţ pe femei cum să îşi îngrijească sânii”. Sânziana, cu o Buruiană nu se face primăvară!

# Brigitte Sfăt oftează prin tabloide: „Nu ştiu ce să spun despre pozele în care apar cu burtică, poate mâncasem cam mult în ziua respectivă". Şi noi care ne pusesem atâtea speranţe într-un nou break-point marca Ilie Năstase! E clar, Maestrul, dă semne că a agăţat racheta-n cui. Păcat... Numai ce-a dat soarele, bun prieten cu tenisu’!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu