de veghe in lanul cu gargara

-pamflete, sarcasme si alte obraznicii-

miercuri, 11 mai 2011

Show pă ei!

# Manelistul Nicolae Guţă va deveni tată pentru a ... zecea oară! „Când i se face de iepuraşi, mă caută mai des”, explică viitoarea mămică, Narcisa, una din iubitele „urecheatului”. Speriat până şi el de atâta fertilitate, Guţă a anunţat că va cere test ADN, că prea ies, vorba cântecului: fără număr, fără număr, fără număr...

# "Fato, o divă este o femeie cu o carieră de succes, tu nu eşti în stare să scoţi o frază pe gură", se răsteşte Ilinca Vandici la Bianca Drăguşanu. Fetelor, în „show-şliţul” autohton, nu contează ce scoţi pe gură, ci ce bagi în gură. Altfel, înghiţi în sec!

# Cătălin Botezatu recunoaşte că îi place să facă sex în grup. Niciun bărbat din grupul lui de prieteni nu a dezminţit până acum afirmaţia.

# După ce-a scandalizat opinia publică şi biserica în urma apariţiei din Playboy în ipostaze erotice lângă însemne religioase, Oana Zăvoranu a simţit nevoia să se spovedească: „Niciun rol din lume nu poate atinge sau distruge relaţia mea cu Dumnezeu". Aşa ai zis şi de Pepe, arzoaico!...

# Monica Tatoiu, după ani şi ani: „Mi se spunea devoratoarea de sex”. Mamaie, după război...

# Sânziana Buruiană despre planurile-i de viitor: „O să îmi deschid televiziune şi o să le învăţ pe femei cum să îşi îngrijească sânii”. Sânziana, cu o Buruiană nu se face primăvară!

# Brigitte Sfăt oftează prin tabloide: „Nu ştiu ce să spun despre pozele în care apar cu burtică, poate mâncasem cam mult în ziua respectivă". Şi noi care ne pusesem atâtea speranţe într-un nou break-point marca Ilie Năstase! E clar, Maestrul, dă semne că a agăţat racheta-n cui. Păcat... Numai ce-a dat soarele, bun prieten cu tenisu’!

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere